11 Δεκεμβρίου 2009

ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΝ – ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ




Τα όνειρα είναι καμπανάκια συνείδησης ή καμπανάκια προειδοποίησης. Σπάνια βλέπω πια όνειρα. Ξύπνησα σήμερα από ένα γλυκό – μελαγχολικό όνειρο. Ήξερα ότι κάτι θα συμβεί. Κάτι ιερό δονούσε την ατμόσφαιρα. Ήταν ο γλυκύς ήχος από το υπερπέραν. Κάπως ησύχασα. Ο πέραν από τα βουνά κόσμος σήμαινε: Ύστερα . Τέλος.
Άνοιξα την τηλεόραση. Η σύληση του τάφου του Τάσσου Παπαδόπουλου. Χάρηκα. Ναι, Χάρηκα ! Τώρα ξέρω ήρθε το τέλος όσων μας επιβουλεύονται. Ό,τι υποφώσκει, το άγνωστο ,είναι ο μέγας φόβος, ο μέγας εχθρός. Τώρα πια ξέρω την ερμηνεία του ονείρου. Ξέρω τους κλέφτες. Είναι εκείνοι που κλέβουν τα όνειρα και προσπαθούν – έτσι νομίζουν – να κλέψουν ψυχές. Τόσο ανόητοι! Δεν φοβάμαι πια! Οι εχθροί ξεσκεπάστηκαν.
Είναι εκείνοι που το χειρότερο τους έγκλημα δεν είναι ότι κλέβουν μια νεκρή σάρκα. Το χειρότερο κι επικίνδυνο για μας συνάμα συμβαίνει όταν μας θάβουν ζωντανούς. Φαίνεται ότι θάψαν ζωντανούς πολλούς από εμάς, μ α τίποτα δεν καταφέραν κι είπαν να μας ξεθάψουν τους πεθαμένους. Κίνηση πανικού.
Μα ποιοι είναι; Τώρα μπορούμε να το πούμε : Είναι εκείνοι που έριξαν το ελικόπτερο το ελικόπτερο στο Άγιο Όρος κι έστειλαν τον Άγιο Πέτρο Αλεξανδρείας από τον Άθω στην Αιώνια Αθωότητα. (Το αν ο Πούτιν θα ταξίδευε μια εβδομάδα αργότερα με το ίδιο ελικόπτερο, στο ίδιο δρομολόγιο ίσως είναι μια σύμπτωση)
Είναι οι ίδιοι που σιγοντάρουν την Vardaska και χτίζουν εκεί τη μεγαλύτερη πρεσβεία τους και το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό κέντρο παρακολούθησης στα βαλκάνια. Είναι εκείνοι που ανατίναξαν το FALCON του Κρανιδιώτη . Είναι οι ίδιοι που πριν 25 χρόνια περίπου έβαλαν φωτιά στο πλοίο ΑΡΙΩΝ έξω από τη Χάιφα.
Είναι εκείνοι που έβγαλαν μπροστά το νάνο σκάνδαλο του Βατοπεδίου για να θάψουν το γίγαντα σκάνδαλο της SIEMENS. Το ότι το τσιμπούσι της SIEMENS θα μείνει ατιμώρητο δε σημαίνει τίποτε. Οι αιχμάλωτοί του (όσοι δεν ξεσκεπάστηκαν ή δεν ξεσκεπαστούν) θα είναι αύριο οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ της ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ, όπως οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ αθωώθηκαν και σήμερα ρυθμίζουν τις τύχες πολλών ευρωπαϊκών χωρών.
Για να ‘ ρθουμε ξανά σε εκείνους που θάβουν ζωντανούς. Είναι εκείνοι οι ΑΝ-ΑΓΩΓΟΙ τραμπούκοι καουμπόηδες που θίχθηκαν όχι τόσο με τον αγωγό ΑΓΩΓΟ Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης μα με τον παράλληλό του πετρελαιαγωγό ,τον Southern Stream. Γιατί ο Southern Stream πήγαινε κόντρα στον δικό τους ΑΓΩΓΟ, τον γνωστό με το όνομα όπερας του VERDI ,τον αγωγό NABUKO . Αλήθεια γιατί ονομάζεται NABUKO; Μήπως έχει σχέση με την ιστορία της όπερας; Ποιος ήταν ο NABUKO; (για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει και η Wikipedia ).
Οι ΝΑΒUKOI της διεθνούς τρομοκρατίας νομίζουν ότι ξαναχτύπησαν. Ετοιμάζουν νέο σχέδιο ΑΥΝΑΝ και στέλνουν το τελευταίο μήνυμα.
Πτώματα μαζεύουν στις τροπαιοθήκες τους, μας θάβουν ζωντανούς, μα αν ερμηνεύσουμε σωστά τα όνειρα, η λύση είναι κοντά. Η σημερινή σύληση δείχνει ότι έχουν τσαταλιαστεί τα νεύρα τους και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Ας μην μπούμε στον πανικό και στην υστερία τους , μήπως και μια ώρα αρχύτερα γλιτώσουμε από τους ζωντανούς νεκρούς.
Τι στο καλό παιδιά του Ηράκλειτου είμαστε , αν δεν γνωρίζουμε τους επίγειους και ουράνιους θεούς ,αν δεν κουβαλούμε στον ταξιδιωτικό μας σάκο τον Θείο Νου, και τη ρήση του αρχαίου παππού :
«Αθάνατοι θνητοί, θνητοί αθάνατοι, ζώντες τον εκείνων θάνατον, τον δε εκείνων βίον τεθνεώτες» .
Χαίρε ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ Παπαδόπουλε
Χαίρε Άθω της Αιώνιας Αθωότητας

Στρατής Γιαννίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: